Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
02-06-2017 13.53

El president Puigdemont rep una delegaciˇ de diputats n˛rdics

En els darrers mesos, el cap de l'Executiu s'ha reunit amb delegacions de diputats de Franša, Dinamarca, Est˛nia i Su´ssa, entre d'altres


El president i el conseller amb la delegaciˇ n˛rdica El president i el conseller amb la delegaciˇ n˛rdica
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha rebut avui al Palau de la Generalitat una delegació nòrdica, integrada per dos diputats suecs i un de danès, així com per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Estocolm. El president i el conseller els han explicat la situació política de Catalunya i els passos que s’estan fent per convocar enguany un referèndum d’independència.
 
Aquesta reunió forma part d’un programa de visitants internacionals del Diplocat, que en els darrers mesos ha portat a Catalunya delegacions de diputats de França, Dinamarca, Estònia i Suïssa, entre d’altres. Durant la seva visita a Catalunya també es reuniran amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. 
 
La delegació nòrdica l’han integrat els diputats suecs Daniel Sestrajcic i Marco Venegas; el diputat danès Lars Aslan Rasmussen i la primera tinent d’alcalde d’Estocolm, Ann-Margarethe Livh. A la trobada també han assistit la delegada de la Generalitat als Països Nòrdics, Francesca Guardiola, i el secretari general del Diplocat, Albert Royo.
Fotografies
Fotografia de grup

Fotografia de grup JPG 1,229MB

Fotografia de la reuniˇ

Fotografia de la reuniˇ JPG 1,744MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat